Kampagner

Apotekerne er hver dag i kontakt med mange mennesker. Det giver mulighed for at komme i dialog med borgerne om relevante emner, som berører dem og deres sundhed. Derfor kører landets apoteker hvert år en række sundhedsfaglige kampagner – både alene og i samarbejde med relevante partnere i sundhedssystemet.

Sundhedsfaglige kampagner på apotekerne

Sundhedsfaglige kampagner

Hvert år afvikles en række sundhedsfaglige kampagner på landets apoteker.

Se sundhedsfaglige kampagner
Apotelt folkemøde 2016

Apotekerne på folkemøde

Apotekerforeningen deltager hvert år i Folkemødet på Bornholm.

Blodtryksmåling

Sundhedsydelser

Apoteket tilbyder en lang række sundhedsydelser indenfor medicin, sundhed, forebyggelse og kvalitet.

Se de enkelte sundhedsydelser
Farmaceuter på apoteket

Apoteket som samarbejdspartner

Apotekerne samarbejder med forskellige aktører i det danske sundhedsvæsen, blandt andet en række patientforeninger.

Læs mere om samarbejder
Tabletter

Patientsikkerhed

Apotekerne spiller en central rolle i patientens møde med sundhedsvæsenet. Blandt andet i rådgivning af borgerne om brug af medicin mv.

Læs om patientsikkerhed her

Apoteket online

På apoteket.dk kan du trygt handle medicin og få rådgivning online - hele døgnet rundt.

Mød apoteket online